Головна » 2021 » Грудень » 10 » "16 днів проти насильства"
08:37
"16 днів проти насильства"
Унаслідок Революції Гідності, анексії Криму та початку збройного конфлікту на Сході України в державі сталося багато змін. Після цих подій українське суспільство більше не могло бути пасивним. Через це роль громадського активізму в багатьох сферах стала визначальною. Сьогодні громадські активісти стали людьми, які змінюють світ довкола себе. Вони впливають на думку в соціумі, публічно говорять про проблеми в Україні і не бояться протистояти владі.
Під час проведення акції "16 днів проти насильства", у рамках засідання кіноклубу Docudays UA «Правовий орієнтир», відбувся перегляд та обговорення документального фільму української режисерки Таїсії Кутузової «Ти, б*я, рота закрий». На перегляд були запрошені учні 10 класу Волочиської ЗОШ №1.
У фільмі розповідається про 16 – річного підлітка Сергія Чагарова, який виступає проти свавілля місцевої влади й стає на захист своїх прав та прав своєї громади . Нове покоління готове до боротьби за свої права. Усе залежить від нас - активістів громади.
Ще жодна ініціатива, навіть найкреативніша, сама не впровадила зміни у громаді. Потрібна підтримка людей з громади, які усвідомлюють те, чим володіють, розуміють свою відповідальність за майбутнє своєї землі, дітей, і розуміють, що можуть впливати на це і таким чином розкривають свій потенціал.
Історія успіху починається зі змін у собі, коли приходить розуміння, що зміни у твоєму рідному селі, громаді, цілій країні залежать від кожного з нас, кожного небайдужого!
#Dokuklub





 
Переглядів: 134 | Додав: root