Головна » 2015 » Березень » 3 » Бібліотеки - центри підтримки внутрішньо переміщених осіб (ВПО)
16:35
Бібліотеки - центри підтримки внутрішньо переміщених осіб (ВПО)

27 лютого 2015 року відбувся практикум-тренінг для працівників бібліотек-філіалів "Бібліотеки, як центри підтримки громади в умовах воєнної загрози: робота з внутрішньо переміщеними особами (ВПО)".

В ході проведення практикуму-тренінгу було розглянуто ряд питань: статус та особливості ВПО як окремої групи користувачів; як ефективно організувати послуги ВПО в бібліотеці; робота бібліотеки з юними читачами; використання е-ресурсів для обслуговування користувачів з числа ВПО.

Спеціаліст управління соціального захисту населення А.А. Крамар надав консультацію сільським бібліотекарям щодо допомоги внутрішньо-переміщеним особам.

Начальник відділу ЖКГ та з питань цивільного захисту населення райдержадміністрації Г.С. Подоляко проінформувала присутніх про заходи по цивільному захисту населення під час надзвичайних ситуацій; заступник директора по роботі з дітьми Л.А. Шинкарук надала методичні поради щодо обслуговування юних читачів з числа внутрішньо-переміщених осіб; провідний бібліотекар Н.М. Задорожна надала консультацію по використанню е-ресурсів для обслуговування користувачів з числа ВПО. Також бібліотекарі практикувались у пошуку веб-ресурсів.

 

Переглядів: 453 | Додав: Superuser