Головна » 2017 » Листопад » 21 » День Гідності та Свободи
11:05
День Гідності та Свободи

21  листопада  Україна  відзначила   День  Гідності  та  Свободи. У  Волочиській  центральній  бібліотеці  у  цей  день  проходила  презентація  книжково-ілюстративної виставки  - панорами  « Хто вмирає  в  боротьбі –  в  серцях  живе  повіки».

 На  виставці  представлені  твори  сучасних  авторів  -  патріотичні,  справжні  українські,  близькі  до  серця  народу  України.  Вони  правдиво  розкривають  проблеми  сьогодення.  Наприклад, це такі  книги , як: «Поле  битви -  Україна» -  розкриває  воєнну  історію  України   від  давнини  до  сьогодення.  Книга О. Стражного «Менталітет Майдану» розповідає про події, що відбувалися в Україні в листопаді 2013 – лютому 2014 років. Роман – хроніка Марії Матіус «Приватний щоденник. Майдан. Війна…» висвітлює ексклюзивні події майдану та триваючої війни, учасником чи свідком яких вона була. Це історії «про конкретні битви за життя дуже конкретних людей». «Армагеддон на Майдані» - це роман – реквієм Василя Базіва, в основі якого – реальні події, герої й нелюди». Ромас справляє на читача велике враження, як і сам феномен Майдану на свідомість сучасного українця.

Герої цих та багатьох інших книг переставлених на нашій виставці, прості люди зі щирою душею, які є справжніми патріотами України. Тому запрошуємо усіх бажаючих прочитати літературу про героїв, людей, що поєднані однією ідеєю – боротьбою за незалежність, свободу і соборність України.

 

 

 

Переглядів: 307 | Додав: root