Головна » 2019 » Березень » 5 » До Дня жінки...
08:28
До Дня жінки...
З давніх давен, на нашій українській землі образ очікуваної весни уособлювала гарна молода дівчина з вінком на голові. Народний образ весни – це образ жінки, образ краси, сили, надії і любові.
5-го березня, напередодні жіночого свята, у Волочиській центральній бібліотеці зібралися жінки нашого міста, щоб почути гарні, теплі слова, вірші та пісні присвячені матері, коханій дружині. Перед початком свята гості приймали квіти та святковий торт від народного депутата Сергія Лабазюка. Слова вітання від голови Волочиської міської ради Черніченка К.В. передала присутнім заступник О.М. Клімова та начальник відділу культури і туризму В.І. Матусяк. Усі присутні мали можливість скуштувати солодощі від міського голови .
Музичні дарунки лунали від: Ірини Гудзь, Володимира Дичаковського, Наталі Трембач, Володимира Матусяка. Чудовий танець подарували присутнім Юліана Молчанова та Михайло Красівський.
На завершення, директор Волочиської центральної бібліотеки Л.О. Молчанова, подякувала усім, хто завітав на наше свято і побажала надії, миру, злагоди та любові кожній жінці на щодень.
                          
Переглядів: 276 | Додав: root