Головна » 2019 » Квітень » 19 » Громада, де чути голос молоді
08:48
Громада, де чути голос молоді
Громада, де чути голос молоді
17 квітня у приміщенні читального залу центральної бібліотеки в рамках проекту Пульс відбулась квіз-вікторина «Інтереси молоді у місцевій громаді». Під час вікторини відбувся активний діалог між учнівським активом шкіл міста в якому взяли участь: М. Устіян (9-Б НВК), О. Коберник (11-Б ЗОШ №1), О.Гуляк (11-Б ЗОШ №1), А. Пендилюк (10-А ЗОШ 35), А. Малащук (10-А ЗОШ №5), В. Суходольська (10-Б ЗОШ №5), К. Шило (10-Б ЗОШ №5), Ю. Чернявська (10-Б ЗОШ №5), О. Щирба (10-А ЗОШ №5), А. Яроцька – вчитель ЗОШ №5 та представники Волочиської міської ради, заступник міського голови Оксана Клімова і секретар ради Оксана Пендрак.
Метою квіз-вікторини було виявити обізнаність молоді про процес децентралізації , їх бачення розвитку своєї ОТГ, модель успішної громади, проблем населеного пункту, умов для самореалізації молоді в ОТГ.
Заступник міського голови О. Клімова розповіла присутнім про розвиток Волочиської громади за період децентралізації, ознайомила з цікавою інформацією щодо проектів подальшого розвитку громади, але разом з тим підкреслила, що молодь повинна активно впливати на якість свого життя, брати активну участь у житті громади для впевненого майбутнього.
Секретар ради О. Пендрак у спілкуванні з молоддю наголосила , чому участь молоді у вирішенні справ своєї територіальної громади необхідна і важлива.
Діалог відбувся змістовний, жвавий та цікавий, під час якого учні дізналися багато корисного для себе, а, в свою чергу, представники місцевої влади почули пропозиції змін розвитку громади з уст молоді.
На завершення заходу для закріплення почутої інформації про децентралізацію, учні розгадували кросворд на дану тему і досить добре впоралися з відповідями.
На закінчення заходу заступник міського голови побажала учням гарно навчатися та бути гідною майбутньою зміною для розвитку своєї громади.
#USAID #PULSE #IREX #АМУ #ПУЛЬС

  

 
Переглядів: 239 | Додав: root