Головна » 2017 » Грудень » 4 » Молоді про права та обов’язки
16:41
Молоді про права та обов’язки

«… Хочеш Людиною справжньою стати,

наші закони навчись поважати.

Навчись їх виконувать завжди і всюди,

тоді і тебе поважатимуть люди!…»

Велику увагу Волочиська центральна бібліотека приділяє право освітньому вихованню своїх користувачів, особливо молоді, допомагаючи їм підвищувати свій рівень правової освіти та правової культури. Тож не випадково, що бібліотекарі беруть активну участь і у заходах в рамках Всеукраїнського Тижня права, що проходить в першій декаді грудня.

Так, 4 грудня, для учнів Волочиського промислово – аграрного професійного ліцею було проведено правовий лабіринт «Закони, що захищають молодь». Бібліотекарі підготували для них інформаційний перегляд «Закони держави – на службі родини» та провели з юнацтвом правову вікторину. А керівник Волочиського бюро правової безоплатної допомоги Байда Алла Леонідівна детально розповіла присутнім про їх права та обов’язки. «Життя інколи подає нам такі уроки, що ми волею – неволею починаємо відстоювати свої права, - відмітила Алла Леонідівна, - тому важливо сьогодні знати кожному хоча б ази правової абетки для захисту своїх прав».

У молоді виникло також багато запитань, на які вони отримали вичерпну та змістовну відповідь. До розмови також долучилася Круглова Орися Володимирівна – юрист юстиції. Спілкування було корисним, цікавим і невимушеним.

 

 

 

Переглядів: 326 | Додав: root