Головна » 2019 » Травень » 3 » Підсумками літературного молодіжного конкурсу
09:14
Підсумками літературного молодіжного конкурсу

Сьогодні у Волочиській центральній бібліотеці відбулася надзвичайно приємна подія, а саме, вручення нагород за підсумками літературного молодіжного конкурсу «Моя улюблена книга сучасного українського письменника», який проводився з 10 лютого 2019 року по 1 квітня 2019 року. Організаторами конкурсу були відділ культури і туризму Волочиської міської ради та центральна бібліотека. Переможцями конкурсу стали: Діана Ткачук - І місце (с.Користова), Богдана Максимюк - ІІ місце (м.Волочиськ), Анастасія Хандрусь - ІІ місце (м.Волочиськ), Юлія Макара - ІІІ місце (с.Зайчики), Катерина Романова - ІІІ місце (с.Курилівка) та Валерія Войтович - ІІІ місце (с.Соломна). Нагороди учасникам конкурсу вручив начальник відділу культури і туризму Волочиської міської ради В.І. Матусяк. Він подякував читачам за активну участь та висловив надію, що книга в подальшому їхньому житті буде надійним другом та супутником.
Вагому підтримку у проведенні конкурсу надала Волочиська міська рада, організувавши цінні подарунки всім учасникам.
А ми хочемо запросити усіх молодих людей до нас у бібліотеку, у розмаїття цікавої літератури, яку ви можете взяти і почитати. Адже, розумним бути модно, успішним – цікаво, інформованим – корисно!
Отож, будьте активні, читайте, навчайтеся та приймайте участь у заходах та конкурсах, що проводяться у Волочиській центральній бібліотеці.
        

Переглядів: 240 | Додав: root