Головна » 2017 » Серпень » 31 » Семінар для керівників сфери культури ОТГ Хмельниччини
15:35
Семінар для керівників сфери культури ОТГ Хмельниччини

30 серпня 2017 року на базі Хмельницького обласного науково – методичного центру культури та мистецтва спільно з Хмельницькою обласною радою та Хмельницьким відокремленим підрозділу установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» було проведено семінар для керівників сфери культури ОТГ Хмельницької області, за участю делегації Волочиського району.

Ініціатором проведення заходу став голова Хмельницької обласної ради Михайло Загородний, який щиро переймається проблемами закладів культури області. Саме тому у своєму вітальному слові він закликав керівників закладів культури ОТГ області зберегти галузь та окреслити основні напрями роботи галузі в умовах децентралізації.

Директор Хмельницького відокремленого підрозділу установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» Сергій Яцковський ознайомив учасників семінару з ходом проведенням реформ на території Хмельницької області.

В ході роботи семінару його учасники обговорили особливості роботи культурних та бібліотечних закладів в умовах проведення реформи децентралізації; заслухали інформацію про роль інноваційних проектів у задоволені спектру потреб місцевої громади; обмінялись досвідом діяльності щодо розвитку своїх закладів; дізналися про кращі практики та перспективи роботи бібліотек Хмельниччини.

 

 

 

Переглядів: 334 | Додав: root