Головна » 2019 » Березень » 19 » «Що читає сучасна молодь?»
08:50
«Що читає сучасна молодь?»
Щороку березень для бібліотек України, що обслуговують дітей та юнацтво, наповнений приємними клопотами, пов’язаними із відзначенням традиційного свята – Всеукраїнського тижня дитячої та юнацької книги і читання.
З цієї нагоди у Волочиській центральній бібліотеці відбувся читацький діалог на тему «Що читає сучасна молодь?»
Розпочали його ведучі – бібліотекарі Сінькова Л.Ф. та Небельська В.В. Свою читацьку історію розповів учасникам заходу, начальник відділу культури і туризму Волочиської міської ради Матусяк В.І., який з дитинства і до сьогодні є постійним, активним читачем нашої бібліотеки.
Цікавими для молоді був відео сюжет «Що читає сучасна Україна» та література книжково – ілюстративної виставки «Українська молодь читає».
Невимушено та жваво старшокласники спілкувалися між собою. Ділилися своїми враженнями від прочитаних книг, розповідали про своїх улюблених авторів. У діалозі брали участь учні старших класів ЗОШ №1: Горбатюк Оксана, Хандрусь Анастасія, Карапазюк Уляна, Штукатур Олександра; учні Волочиського НВК: Шевчук Дмитро, Максим’юк Богдан, Лавренчук Назарій, Устіян Максим та учні Волочиського професійного аграрно – технічного ліцею Петуча Ольга та Петуча Ірина. Наша молодь не тільки цікавиться книгами , орієнтується в сучасній літературі і читає, але ще й пишуть свої вірші. Так написані власні вірші читали присутнім Лавренчук Назар та Петуча Ірина. А учасники театральної студії будинку дитячої та юнацької творчості: Мамрега Ілля, Малецька Юлія, Цибульска Юлія, Петуча Діана, Мокрій Назар, Заокопний Ігор (керівник Філіпченко Р.Є.) представили міні- сценку за твором Ірини Шаніної «Предки всякі потрібні».
Із заключним словом до присутніх звернулася директор центральної бібліотеки Молчанова Л.О., яка відмітила, що під час читацького діалогу ми ще раз переконалися, що молодь і книга – поняття нероздільні, і що за такими активними молодими людьми наше майбутнє.

        
Переглядів: 290 | Додав: root