Головна » 2019 » Травень » 15 » Свято, приурочене до Дня Матері
07:30
Свято, приурочене до Дня Матері
Мама - це найдорожче , що є на світі. Вона завжди радіє успіхам своїх дітей, підтримує їх у важку хвилину, завжди щиро переживає за кожен пройдений крок. Немає людини ближче і рідніше!
14 травня у Волочиській центральній бібліотеці відбулося свято, приурочене до Дня Матері. Багатодітні мами та бабусі приймали вітання від театрального колективу «Жар - птиця». Своїм мамам діти дарували власні вірші, співали гарних пісень і розвеселяли запальними танцями. З словами привітання до гостей звернувся начальник відділу культури і туризму Волочиської міської ради В. Матусяк, який побажав присутнім щастя, радості, любові, а директор Центральної бібліотеки Л. Молчанова подякувала мамам за гарних та вихованих дітей. Керівник клубу « Жар- птиця» І. Бойко побажала дітям та їх мамам мирного неба, любові та творчої наснаги.
Наша місцева майстриня Г. Допта для наших мам спекла запашний, рум’яний коровай.
Дорогі жінки! Милі мами!
Нехай ваші серця зігрівають любов і турбота близьких! Кожен день буде наповнений радісними і приємними подіями! Щастя, здоров'я, благополуччя, душевного спокою і любові! Миру і затишку вашій родині!
  
Переглядів: 222 | Додав: root