Головна » 2015 » Лютий » 18

Працівники краєзнавчого сектору підготували і випустили бібліографічну довідку "Чарівна муза в серці не згаса" до 80-річчя Олексія Івановича Довгалюка - ветерана праці, ветерана культосвітньої ниви, активного учасника ветеранського руху.

О.І. Довгалюк багато років є членом клубу "Пам'ять", що діє при бібліотеці, бере активну участь в проведенні заходів в рамках  засідання клубу "Надвечір'я" та літературно-творчого об'єднання "Обрії"

 

Просмотров: 399 | Добавил: Superuser | Дата: 18.02.2015

Війна! Коли чуєш це слово, відразу уявляєш щось велике і дуже страшне. Це не тільки бої, героїзм і подвиг. Це важкі людські страждання, нелюдські випробовування. Це смерть багатьох людей. Війна - горе не однієї людини, а цілого народу. Такою була афганська війна, брудна, неоголошена... Та хіба війни бувають чистими? "Гіркої пам'яті ковток" - під такою назвою у Волочиській районній бібліотеці пройшла година мужності приурочена до дня учасників бойових дій.

Також читачі нашої бібліотеки Дембіцька Анна, Миколюк Діана та Костенко Анна прийняли участь у районному фестивалі афганської пісні та поезії "Я акордами віри вам цю пісню співаю". Молоді дівчата майстерно та душевно читали поезію афганської тематики написану місцевими поетами.

Просмотров: 378 | Добавил: Superuser | Дата: 18.02.2015

14 лютого 2015 року працівники бібліотеки взяли участь у панахиді за загиблими Героями Небесної Сотні та урочистому відкритті пам'ятного знаку.

Просмотров: 350 | Добавил: Superuser | Дата: 18.02.2015