Головна » 2015 » Березень » 25

25 березня 2015 року у Волочиському центрі зайнятості населення відбувся профорієнтаційний семінар на тему "Легальна зайнятість".

У роботі семінару брали участь представники установ, організацій, зокрема провідний бібліотекар районної бібліотеки Задорожна Н.М., яка ознайомила присутніх з е-ресурсами, які стануть у пригоді шукачам роботи.

Просмотров: 454 | Добавил: Superuser | Дата: 25.03.2015

Крізь роки і віки несемо ми незгасне світло пам'яті про подвиг воїнів Великої Вітчизняної війни. Екскурс в історію з нагоди 71-ї річниці визволення району "Війна у пам'яті, біль у серці" відбувся в читальному залі Волочиської районної бібліотеки.

Про ті далекі грізні роки, про нелегке повоєнне дитинство ділився своїми спогадами з присутніми голова районної ради ветеранів Довгалюк О.І.

Не всі дожили до Великої Перемоги, та вони не повернулися, щоб жили ми.

Просмотров: 391 | Добавил: Superuser | Дата: 25.03.2015

Волочиська районна бібліотека включилася у Всеукраїнську акцію «Бібліотека українського воїна», яка була ініційована Міністерством культури України для підтримки бойового духу та патріотичного виховання українських військовослужбовців. Співкоординатором акції у Волочиському районі є Волочиська районна бібліотека

Відповідно до Концепції акції, під час її проведення планується зібрати та передати до бібліотек військових частин Збройних Сил України кращі зразки вітчизняної та світової художньої літератури українською мовою, науково-популярні видання з історії Української держави, її культури, Збройних сил. Просимо всіх небайдужих приєднатися до акції. Збір книг проводиться  в Центральній районній бібліотеці. 

Просмотров: 510 | Добавил: Superuser | Дата: 25.03.2015