Головна » 2016 » Лютий » 16 » Афганістаном зранена душа
11:12
Афганістаном зранена душа

Існують дати, про які не варто згадувати зайвий раз, бо вони не стираються з народної пам’яті. Саме такою датою є 15 лютого – день вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Цій даті був приурочений патріотичний урок «Афганістаном зранена душа»,  проведений у центральній бібліотеці м. Волочиська з учнями ліцею (майстри виробничого навчання Ніщун В.А. та Кищин М.В.).

Розпочався захід піснею «Молитва» у виконанні тріо «Вірність» будинку культури. На зустріч з молоддю прийшли ветерани афганської війни Кочупінда В.С. та Гладин І.Б., а також учасник бойових дій на сході нашої держави Чиж С.С. Затамувавши подих слухали присутні спогади запрошених, переплетені розповіддю ведучих – бібліотекарів (Сінькової Л.В. та Небельської В.В.). Цікавим доповненням до заходу був книжковий перегляд літератури «Відлуння афганських гір».

Із словами вдячності до присутніх звернувся начальник відділу культури Чепелюк М.П., сказавши що подвиги наших мужніх захисників Вітчизни не будуть забути ніколи.

 

 

Переглядів: 576 | Додав: root