Головна » 2021 » Лютий » 8 » «Бізнес – план – перший крок до успіху!»
10:28
«Бізнес – план – перший крок до успіху!»

Кожен початківець, починаючи свою діяльність, розуміє, що порядок у справах – це запорука успіху! Сьогодні у Волочиській центральній бібліотеці відбулася презентація довідника «Бізнес – план – перший крок до успіху!», який написала Курдибаха Альона Андріївна, викладач спецдисциплін економічного напрямку професії «Адміністратор: обліковець з реєстрації бухгалтерських даних» Волочиського промислово – аграрного професійного ліцею.
Проблема зайнятості та працевлаштування, масова еміграція за кордон, невизначеність, змусила акцентувати увагу на розробці даного довідника для учнів та студентів фінансово – економічних спеціальностей, менеджерів та підприємців.
На презентацію були запрошені представники Волочиської міської ради - Дзьоник І. начальник відділу економічного та агропромислового розвитку, інвестицій, регуляторної діяльності, Гедзюк С. начальник відділу праці зайнятості населення та внутрішнього аудиту, а також в.о. начальника відділу культури і туризму Волочиської міської ради Небесюк Т.
Дякуємо автору довідника за змістовну і гарно подану презентацію, за креативний підхід до своєї роботи.
Запрошуємо усіх, хто планує відкривати свій власний бізнес, навчається складати свій бізнес – план скористатися даним довідником, примірник якого подарувала нашій бібліотеці Курдибаха Альона.
Отож, у ваших руках буде потужний інструмент для вдалого та успішного ведення бізнесу!





 
Переглядів: 112 | Додав: root