Головна » 2016 » Лютий » 23 » Герої творять дійсність…
11:28
Герої творять дійсність…

«Майдан – це віддані герої», під такою назвою 23 лютого 2016 року, у Волочиській центральній бібліотеці пройшла патріотична година для старшокласників ЗОШ №5 11-А, 11-Б, 10 класи, кл. керівники Королюк А.М., Глущук Л.В., Скульська І.В. Мета заходу – вшанувати патріотизм і мужність громадян, які в листопаді – лютому 2013 – 2014рр. постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її Європейського вибору, прищеплювати любов до Батьківщини, зберегти та донести до молодого покоління об’єктивну інформацію про доленосні події в Україні на початку ХХІ століття.

Ділилися із присутніми своїми спогадами учасники подій на Майдані: настоятель храму Покрови Пресвятої Богородиці отець Миколай, Бойчук І.Т., Байда Л.М., Віннічук О.А. Це люди, які були одними із перших у ці важкі для нашої країни дні.

Хвилиною мовчання вшанували присутні героїв Небесної сотні та воїнів захисників України, які загинули за світле майбутнє України. Україна заплатила і продовжує платити надзвичайно високу ціну за те, щоб Гідність була першою із чеснот українців.

Вдалим доповненням до заходу була книжково – ілюстративна виставка «Події що нас змінили», де було представлено літературу та фотографії наших земляків, які брали участь у подіях на Майдані. На завершення у виконанні групи «Барви» (ДШМ керівник Коваленко Л.А.) прозвучала пісня «Україна – це ти».

 

 

Переглядів: 377 | Додав: root