Головна » 2021 » Жовтень » 13 » Кінопоказ документального фільму «Мир»
14:08
Кінопоказ документального фільму «Мир»

Сьогодні на передодні Дня захисника і захисниць України в рамках Кіноклубу медіа-просвіти з прав людини DOCUDAYS UA « Правовий орієнтир», який діє при Волочиській центральній бібліотеці було проведено кінопоказ документального фільму «Мир». Поряд з нами живуть люди, які захищали і захищають Україну. Але ми не завжди знаємо їх, не завжди розуміємо, через що вони пройшли , щоб ми жили у мирній незалежній Україні. Короткий опис фільму (19 хв., фільму немає у відкритому доступі).
П’ять місяців у самообороні київського Майдану, два місяці в Національній гвардії, потім ротація – таким був 2014 рік для Мирослава Гая. Але це не все - у Києві Мирослав заснував волонтерський фонд... ...і кожен другий тиждень возить в зону АТО харчі, форму, прилади нічного бачення та інші необхідні військовим речі. А між поїздками в АТО він - професійний актор та викладач акторської майстерності, постановник танців на телеканалі СТБ у проекті «Танцюють всі».
На перегляд фільму були запрошені учні 9 –А класу ЗОШ І – ІІІст.№1. Після перегляду фільму вони ділились своїми враженнями, обмінювались думками, розповідали про те, як вони допомагали нашим землякам, які несуть службу в зоні АТО. Адже волонтерська робота, якою займалися учні шкіл, також підтримувала наших воїнів, додавала їм сили духу!
З нагоди свята вітаємо усіх, хто має високе звання захисника України! Шлемо сердечні вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів та зичимо міцного здоров'я, добра, щастя та миру!
#docuclub
#Волочиськацентральнабібліотека





 
Переглядів: 123 | Додав: root