Головна » 2020 » Грудень » 10 » «Консультації з питань протидії домашньому насильству»
15:51
«Консультації з питань протидії домашньому насильству»

В рамках проведення щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», з 25 листопада по 10 грудня Волочиська центральна бібліотека прийняла участь у заході на тему «Консультації з питань протидії домашньому насильству», організованим Хмельницькою обласною універсальною науковою бібліотекою. Захід проходив в режимі Zoom конференції.
У заході взяли участь: Любов Тимофіїв – начальник відділу державної допомоги та реалізації сімейної політики Департаменту соціального захисту населення Хмельницької ОДА; Оксана Шейгец – працівник регіонального представництва уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Хмельницькій області; Антоніна Джал – психолог Хмельницького міського центру соціальної служби для сім'ї, дітей та молоді. Як протидіяти домашньому насильству та куди звертатися за допомогою розповів Андрій Козунь – полковник поліції, старший інспектор з особливих доручень відділу уповноваженого з дотриманням прав людини в поліцейській діяльності УДІПЛ НПУ. До заходу також долучились представники соціальних служб Хмельницької області та центральних публічних бібліотек ОТГ області.
Під час зустрічі учасники спілкувалися та обговорювали теми, як уникнути конфліктів й непорозумінь, які трапляються у будь-якій сім'ї, хто може на це вплинути і як захистити себе від кривдників.
Статистика стверджує, що кожного року більше 1 000 000 людей в Україні страждають від різних форм насильства у своїх родинах. Отож, найвищою цінністю для будь – якої держави, у тому числі й України, є людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканість та безпека!





 
Переглядів: 131 | Додав: root