Головна » 2016 » Травень » 16 » Літературне побачення з Ірен Роздобудько
15:19
Літературне побачення з Ірен Роздобудько

Ну і нарешті довгоочікуване Літературне побачення у Волочиській бібліотеці. Ті хто прийшли на зустріч з Ірен Роздобудько та Ігор Жук не пошкодували, бо мали справді фантастичний творчий літературно-музичний вечір. Говорили про творчість пані Ірен, слухали "Листи" у виконанні пана Ігоря, спілкувалися про творчість, книги, ситуацію на Сході України. Про війну. Торкалися душі уривки романів та повістей зачитані авторкою. Історії про кохання, життя, про війну, про зраду. Про людське благородство і малодушність. Сльози в очах. Ірен та Ігорю було про що розповісти, бо вони - не тільки творчі люди, але й увесь цей час потужно підтримують українських волонтерів, неодноразово бували на Сході - і до війни, і тепер. Власне, Ірен народилася у Донецьку, тож усі знайомі нам сьогодні з новин назви окупованих міст і містечок Донбасу їй знайомі не з телевізора. То мала Батьківщина письменниці.
Волочисьці теж не залишили гостей без подарунка. Музичного. Його презентував Володимир Матусяк - пісню "Васильки" на слова Володимира Сосюри, вірш якого за майже містичним збігом обставин згадувала в одному із зачитаних уривків пані Ірен.
Зрештою, Літературне побачення добігло до свого завершення але розходитися ніхто не поспішав: щемність цієї години зворушила всіх до глибини душі. Саме такі зустрічі і роблять нас кращими, чи не так?

 

 

Переглядів: 355 | Додав: root