Головна » 2020 » Серпень » 18 » Малий Бізнес в ОТГ. Місія можлива!
15:19
Малий Бізнес в ОТГ. Місія можлива!
Вчитися ніколи не пізно! Хтось працює  у державних закладах, а хтось мріє про власний бізнес. Сьогодні у читальному залі  Волочиської центральної бібліотеки  зібралися запрошені жителі громади, для  проходження навчання на дистанційному курсі  від Лекторію Академії Децентралізації” (ЛАД) -   «Малий Бізнес в ОТГ. Місія можлива!». Учасники заходу пройшли курс навчання та ознайомились із відеороликами  про створення власного бізнесу:  з чого почати, де знайти натхнення, як оформити ФОП та який зв’язок існує між розвитком громади та розвитком бізнесу.
У відеоролику детально розповідається про всі етапи малого та середнього бізнесу, від ідеї до втілення у життя, наведені приклади успішних практик інших громад. Присутні мали змогу ознайомитись із основами власної справи в рамках чинного законодавства та роботи ринкових механізмів.
По закінченні  заходу усім присутнім подарували еко-сумки із матеріалами по впроваджені децентралізації в Україні.

Шановні користувачі бібліотеки! Якщо ви бажаєте спробувати свої сили, рекомендуємо вам пройти  онлайн –курс , який розміщено на освітній платформі   https://olimp.oa.edu.ua/ за підтримки Національного університету «Острозька  академія».
Захід відбувся в рамках реалізації проекту ПУЛЬС «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні», що впроваджує Асоціація міст України в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREXв Україні) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та в партнерстві  з Хмельницьким обласним відділенням ВГО « Українська бібліотечна асоціація».
#USAID #PULSE #IREX #АМУ #ПУЛЬС #AUC


 
Переглядів: 147 | Додав: root