Головна » 2021 » Жовтень » 21 » «Моє життя»
15:30
«Моє життя»
Нещодавно у нашій бібліотеці відбулася зустріч присвячена визначній події в літературному житті Волочиського краю. У світ вийшла збірка поезій Барвінської Галини «Моє життя». Саме тут, у Волочиській центральній бібліотеці вийшла друком новенька книжечка.
У творчої людини є велике щастя – це народження нового твору: вірша, поеми, оповідання чи маленької мініатюри.
З упевненістю можна сказати, що нічого вищого за щастя творення для справжнього поета немає, як і для митця в будь – якій іншій творчій царині. На презентації прозвучали пісні на слова Г. Барвінської у виконанні подружжя Зюлковських. Музичні вітання дарували Олег Стаднік та Лариса Райчук. Вірш із словами подяки своїй колишній учениці передала Галина Глиняна (вчителька української мови). Щедрі подарунки для гостей зробив Поляк Валерій – волонтер та благодійник. Багато теплих слів було сказано на адресу Г. Барвінської і від о. Миколая Православної церкви Української святого архистратига Божого Михаїла і від жителів с. Бальківці, з якого родом наша поетеса. Однокласники та сусіди прийшли привітати Г. Барвінську, зичили їй міцного здоров’я, надхнення та побажали щоб через рік знову прийти у такому ж складі на презентацію вже нової збірки.
Свято видалось на славу.
Бажаємо Вам, Галино Володимирівно міцного здоров’я, радості, завзяття і звісно нової поезії, яка об’єднує людей, дарує всім тепло і затишок!





 
Переглядів: 112 | Додав: root