Головна » 2017 » Березень » 22 » Моя громада – мій добробут
09:22
Моя громада – мій добробут

Уже минуло більше року з часу, як в межах Волочиського району розпочалась децентралізація, яка за задумом урядовців, мала стати  запорукою відродження громад, вдихнути життя депресивну сільську місцевість, відродити інфраструктуру села.

Відтак, на території нашого району було утворено три об’єднані територіальні громади: Волочиська, Війтовецька та Наркевицька.

Проте жителі не усіх сіл захотіли об’єднатися в громади, в результаті чого залишилось шість сільських рад: Богданівська, Купільська, Новогреблівська, Поповецька, Соломнянська, Холодецька, які функціонують самостійно, не увійшовши до складу жодної із ОТГ.

Функціонують вони не так давно, проте жителів міста та району цікавлять перші результати діяльності, їхні досягнення та проблеми, плани та перспективи.

З метою ознайомлення жителів міста та району про діяльність об’єднаних територіальних громад, у читальному залі центральної бібліотеки проведено інформаційно – просвітницьку акцію «Життя громад Волочиського району в умовах децентралізації».

 

 

Переглядів: 426 | Додав: root