Головна » 2021 » Серпень » 31 » Перегляд документального фільму "Автомайдан" що прсвячений 30-річчю Незалежності України
07:30
Перегляд документального фільму "Автомайдан" що прсвячений 30-річчю Незалежності України
Нещодавно Волочиська центральна бібліотека прийняла участь у телемості, організованим Хмельницькою ОУНБ присвяченому 30 - річчю Незалежності України. Учасники зустрічі, а це представники Дунаєвецької, Війтовецької, Чемировецької, Красилівської громад дивилися документальний фільм українського режисера Сергія Лисенко «Автомайдан».
Автомайдан, у першу чергу - це небайдужі люди, які конкретними діями довели, що вони є патріотами своєї країни.
Це рух, який за 4 місяці 2013-2014рр. сколихнув Україну і разом з іншими громадськими об'єднаннями здобув перемогу над тодішнім режимом.
Після перегляду фільму піднімалися питання про людську гідність, права людини, громадський активізм. У фільмі було показано людей, які зуміли відстояти свої права, які не боялися підняти за собою інших. Ми бачили людей, які прагнуть розвиватися та мають до цього бажання. Люди з такими якостями можуть справді змінювати свою реальність. Адже вони не можуть пройти повз сміття у своєму дворі, погані дороги, відсутність пандусу та захаращеного парку. Діяльність таких активних людей може стати початком культури небайдужості та активізму в громаді.
На наш захід були запрошені – психолог Шпак Катерина та працівник безоплатної правової допомоги Байда Алла, які після перегляду фільму поділились своїми враженнями про активну діяльність громадських організацій у нашій області.




 
Переглядів: 117 | Додав: root