Головна » 2021 » Березень » 19 » Презентація мистецького альманаху "Світ рівних"
14:31
Презентація мистецького альманаху "Світ рівних"

Презентація мистецького альманаху "Світ рівних"
18 березня, напередодні Всесвітнього дня поезії у Волочиській центральній бібліотеці відбулася презентація мистецького альманаху «Світ рівних», до якого увійшли творчі доробки шести десятків авторів з усієї України. Серед авторів, представлених в альманасі, вірші та оповідання як вже відомих письменників, так і літераторів, що починають ходу до вершин красного письменства. Всі вони люди з обмеженим фізичними особливостями, але мужні душею і добрі серцем. Про це говорять їх твори.
Літературний альманах укладений поетесою, прозаїком Вірою Кухарук.
Захід відбувся в рамках літературно-мистецького об’єднання «Обрії», що діє у бібліотеці.
На зустріч з книгою завітали активні читачі бібліотеки, члени літературно-мистецького об’єднання «Обрії» Володимир Дичаківський, Галина Барвінська, яка є автором поетичної збірки віршів «Світ моїми очима», Олег Стаднік – поет, композитор, автор збірки віршів «Квітослов», автор численних пісень, а також давній і дуже хороший друг нашої бібліотеки. Саме за його ініціативи відбулася презентація мистецького альманаху «Світ рівних», до якого увійшли його вірші і пісні. Серед запрошених гостей були: поетеса, автор ряду поетичних збірок, співачка та волонтер з Хмельницького – Лариса Райчук, яка зачарувала своїм співом присутніх; Людмила Пшенична – поетеса, автор та виконавець ряду сучасних українських пісень; Сергій Білецький – поет-пісняр, композитор, історик-філософ, учасник афганської війни, ООС, волонтер.
Учасники зустрічі також декламували свої вірші. Приємні подарунки від директора бібліотеки Людмилм Молчанової отримали учасники заходу, а саме літературно-музичний альманах Волочиського району «Квітуй і слався, Волочиськ».
Захід відбувся в теплій, дружній та надзвичайно зворушливій атмосфері та залишив по собі багато приємних вражень.





Переглядів: 115 | Додав: root