Головна » 2020 » Грудень » 2 » Сповідь душі Оксани Солоненко
10:14
Сповідь душі Оксани Солоненко
До краєзнавчого фонду бібліотеки надійшла літературно-поетична збірка «Сповідь душі», авторки Оксани Солоненко (Кривун), педагога, творчої особистості, патріота Подільського краю, члена творчого об’єднання «Обрії», що діє при Волочиській центральній бібліотеці, уродженки с.Чухелі.
Вірші Оксани Солоненко неодноразово з’являлись на шпальтах газет «Подільські вісті», «Зоря». Друкувалась у літературно-художніх альманахах «На хвилях Збруча» (2002), «Квітуй і слався, Волочиськ!» (2013).
Літературно-поетична збірка «Сповідь душі» - це перша самостійна книга віршів поетеси, яка побачила світ у першій половині 2020 року у Вінницькому видавництві ТОВ «ТВОРИ».
Солоненко О.М. – Сповідь душі. – Вінниця: ТОВ «ТВОРИ», 2020. – 72с.
Отож, шановні друзі, запрошуємо вас на онлайн-знайомство з книгою Оксани Солоненко (Кривун) «Сповідь душі».
Пишаюсь тим, що родом я з Поділля
Квітучої, співучої землі
Пишаюсь тим, що родом я з Поділля
Де щедро так співають солов’ї.
В своїй збірці авторка описує життя своїх рідних і свого роду, яке відзеркалює долю та життя всього українського народу, його історію та сучасність.
На перший план виступають патріотичне почуття любові до України, Подільського краю, де народилася і живе її родина і рідні, де виражена безмежна любов до отчого краю.
Яка ж ти гарна, моя земле,
Поділля в росах кришталю
Свою любов тобі доземно
У своїх я віршах віддаю.
Книга заслуговує на широку зацікавленість користувачів усіх верств, особливо буде цікавою для любителів поетичної лірики.
 

 
Переглядів: 132 | Додав: root