Головна » 2015 » Квітень » 20 » Тренінг "Інформаційні технології на службі сільської бібліотеки"
10:17
Тренінг "Інформаційні технології на службі сільської бібліотеки"

17 квітня на базі Волочиської ЦРБ відбувся тренінг "Інформаційні технології на службі сільської бібліотеки" в рамках творчої студії "Бібліотека: новий формат діяльності", який для працівників Волочиської ЦБС провели працівники Хмельницької ОУНБ ім. Островського.

Відкрила заняття творчої студії директор Волочиської ЦБС Молчанова Л.О.

Завідуюча відділом науково-методичної роботи та інновацій у бібліотечній справі Хмельницької ОУНБ ім. Островського Грудецька Т.В. ознайомила присутніх із використанням сучасних інформаційних технологій в діяльності сільських бібліотек.

Про інформаційні ресурси мережі Інтернет, які стануть в нагоді бібліотечним спеціалістам району розповіла провідний методист відділу науково-методичної роботи та інновацій у бібліотечній справі Хмельницької ОУНБ ім. Островського Шейчук В.В.

В рамках заняття відбулося скайп-спілкування "Я пропоную всій досвід" із завідуючою Великояромирською сільською бібліотекою Городоцького району Теслюк В.В.

На закінчення під час роботи в групах "Традиційні та нові інформаційні послуги в бібліотеках" учасники заняття склали список послуг, які б вони змогли надавати за умови впровадження новітніх технологій в їхніх бібліотеках.

Переглядів: 381 | Додав: Superuser