Головна » 2022 » Лютий » 22 » Україна вшановує подвиг Героїв Небесної Сотні
09:20
Україна вшановує подвиг Героїв Небесної Сотні
Щороку 20 лютого Україна вшановує подвиг Героїв Небесної Сотні. Це увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості, завдяки яким змінено хід історії нашої держави.
Сьогодні в рамках кіноклубу документального кіно з прав людини DocudaysUA « Правовий орієнтир», який діє у Волочиській центральній бібліотеці, учні 11 класу ЗОШ І –ІІ ст.№1 та студенти Волочиського промислово-аграрного професійного ліцею, переглядали та обговорювали фільм українського режисера - документаліста Сергія Лисенко - «Автомайдан».
Автомайдан – громадські акції на автомобілях, які проходили в кожній області. Він розпочався як об’єднання автомобілістів, які патрулювали вулиці, блокували державні будівлі та допомагали активістам Майдану. Згодом автомайдан переріс у громадську організацію, яка мала свої осередки в різних областях України.
А чим міг на вашу думку, допомогти Автомайдан? Якими були його мета та завдання? Як все відбувалося, учасникам заходу розповів Сергій Ільчишин - директор Волочиського історико-етнографічного музею.
Роки не мають давності. І сьогодні, коли пройшло стільки часу, ми маємо пам’ятати героїв, які прагнули кращого життя для нас!
#DocudaysUA





 
Переглядів: 146 | Додав: root