Головна » 2018 » Грудень » 28 » Життя прожити – не поле перейти
11:01
Життя прожити – не поле перейти

27 грудня 2018 року виповнюється 80 років з дня встановлення звання Героя Соціалістичної праці, яким було нагороджено нашого земляка Примуда Станіслава Йосиповича. Сьогодні на чолі з головою ради ветеранів війни та праці Довгалюком О.І. ,заступником голови РДА Каруном О.В., головним спеціалістом відділу культури і туризму Волочиської міської ради Гиндрою Т.В.,представником благодійного фонду « Ми поруч» Олійником М.І. та працівниками Волочиської центральної бібліотеки Молчановою Л.О. та Сіньковою Л.Ф., ми прийшли привітати славного господаря, трудівника ланів, доброго та чуйного чоловіка, батька і дідуся.
Станіслав Йосипович трудився в колгоспі на совість. Він по 20 годин на добу в сезон не сходив з комбайна, у нього були свої принципи в роботі: як найшвидше, до колоска, до зернини зібрати урожай.
Бригадир механізованої ланки щороку добивався високої врожайності зернових і цукрових буряків.
Його груди прикрашають 2 Ордени Леніна, орден Трудового Червоного Прапора та інші нагороди.А в березні 1981 року С.Й. Примуду присвоєно звання Героя Соціалістичної праці.
Життя прожити – не поле перейти. Але ті, кого веде любов до землі, до праці, проживають життя, немов переходять барвисте поле.
Станіслава Йосиповича по праву називають богатирем лану тому, що він – знатний хлібороб. Стрімко біжить час та й людська хода не збавляє свого поступу на шляхах – дорогах. І нам, необхідно пам’ятати, вшановувати трударів земляків, які внесли свій вагомий внесок у трудову славу нашого краю.

     

Переглядів: 256 | Додав: root