Головна » 2021 » Серпень » 16 » Зустріч ветеранів – керівників підприємств та організацій 90-х років м. Волочиська
08:06
Зустріч ветеранів – керівників підприємств та організацій 90-х років м. Волочиська
Сьогодні у Волочиській центральній бібліотеці відбулася зустріч ветеранів – керівників підприємств та організацій 90-х років м. Волочиська, присвячена 30 – річчю незалежності України. Зустріч відбулася за сприяння Волочиської міської ради, а організаторами зустрічі були голова ради ветеранів територіальної громади - Володимир Калинюк та голова міської ради ветеранів – Олексій Довгалюк.
Чи не вперше за останні роки сьогодні разом зібралися ветерани – керівники 90-х років.
Це їхні імена не сходили зі сторінок місцевої газети у 70-х, 80-х та 90-х роках і записані золотими літерами у літописі Волочиського краю.
Трудова звитяга завжди окупається сторицею. А звитяга в праці, помножена сотнями робочих рук – це вже героїзм.
За роки незалежності спільними зусиллями влади, підприємств та організацій, меценатів, інвесторів, а також усіх працівників проведено велику роботу для розбудови Волочиського краю. На нашій землі зросло нове покоління патріотів, сумлінність якого, перемножена на досвід попередників, у підсумку дала надію на зростання громади, його поступальний розвиток, нові здобутки. А сьогоднішня зустріч покликана підкреслити спадковість успіхів сьогодення!
Подяками та цінними подарунками від Волочиського міського голови Костянтина Черниченка були нагороджені: Ц. Зюлковський, В. Підперигора, О. Довгалюк, М. Олійник,В.Тимощук. А інші учасники зустріі отримали іменні подяки від ради ветеранів.
Від усього серця бажаємо нашим ветеранам, щоб ваше життя було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: блакитним і мирним, як небо, та жовто – золотистим, як пшеничні поля України!
Ми бажаємо доброго здоров’я, добробуту й щастя кожній родині!




 
Переглядів: 114 | Додав: root